2011. január 20., csütörtök

Búcsú



Kedves kutyusom Mázli!

Köszönöm szépen ezt a rövid három évet, amit a sors neked adott. Hálás vagyok, hogy gazdid lehettem. Nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudtatlak megóvni az olyan emberektől, akik méreggel elvették drága életedet. Olyan üres az otthonom, nem vársz, amikor hazaérek a munkából, most már nem ugrálsz vidáman körülöttem. Keresem, hogy mikor bújsz oda hízelegve hozzám, hogy kicsalj egy kis simogatást. Kérlek, bocsásd meg, hogy a hűségedért ez volt a fizetség, tudom te ezt nem érted, de hidd el én sem. Nem tudom elhinni, pedig nap mint nap halljuk, hogy bántanak, kínoznak és gyilkolnak benneteket olyan emberek akiknek fogalmuk sincs arról, hogy ti is érző lények vagytok. Ti is tudtok örülni és szomorkodni. Érzitek azt, ha gazdátok szomorú és nektek is fáj, ha a szerető gazdátokat bántják. Bár végleg elvettek tőlem, de azt a sok drága percet soha nem vehetik el, amit nekem és családomnak ajándékoztál. Kérlek légy továbbra is vidám, és sokat fuss a boldog vadászmezőkön.
További képek:

8 megjegyzés:

  1. Őszinte részvétem, Zoli! Magam is kutyabarát vagyok, nagyon sajnálom az esetet.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Péter! Nagyon szomorúak vagyunk, jólesnek szavaid. Köszönöm szépen, hogy írtál! Üdv Zoltán.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Antónia! Köszönöm, köszönjük!

    VálaszTörlés
  4. Zoli, átérzem a fájdalmatokat...

    Két kutyával élek szimbiózisban,és minden percért hálás vagyok, amit tőlük kapok. A kutyák a legkedvesebb, legönzetlenebb lények, mérhetetlen bizalommal és szeretettel felénk. Mindegyikőjük egy sajátos csodálatos, pótolhatatlan és megismételhetetlen személyiséggel felruházott kis univerzum.

    Ismeretlenül is mélységesen együtt érzek Veletek.

    Marianna

    VálaszTörlés
  5. Kedves Marianna! Köszönjük szépen soraidat! Üdv Zoltán

    VálaszTörlés
  6. Őszintén sajnálom a kutyádat:(( Szomorú ez nagyon... nem fogjuk érteni sosem az ilyen embereket, nem is kell őket érteni, az ilyen kutyamérgezők beteg lelkű emberek.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Melinda! Hálásan köszönjük!

    VálaszTörlés